FORMATGE CREMÓS D’ANACARDS //CREMA VEGANA 08/11/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a cuina crudiveganaCuina de mercatEva Serra Categoria Amanides i entrants
Tallarines d’espelta amb cansalada fumada i crema de llet de civada 11/06/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatcuina de singlesDavid Sanglas Categoria Amanides i entrants
Arròs de calamars de llauna, i salsitxes 11/06/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatcuina de singlesDavid Sanglas Categoria Amanides i entrants
Amanida de canonges, escarola i remolatxa amb taronja 16/02/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina conscientDietes depurativesEva Serra Categoria Amanides i entrants
Crema de bacallà amb tòfona, pernil i carxofes 16/02/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglastòfona Categoria Amanides i entrantsPeixos i mariscos