Tallarines d’espelta amb cansalada fumada i crema de llet de civada

11/06/2018
0 Comentaris

Ingredients

  • 50 Grams
    de sofregit de ceba
  • 100 Grams
    de tallarines d’espelta
  • 40 Grams
    de cansalada fumada (si volem fer el plat vegetarià podem substituir la cansalada per xampinyons o ceps)
  • 150 Mililitres
    de crema de llet de civada
  • Brandi (opcional)
  • sal

Elaboració

  1. Tallem la cansalada a daus molt petits i la saltem lleugerament.

  2. Hi afegim el sofregit de ceba i un raig de brandi.

  3. Hi afegim la crema de llet de civada i ho deixem reduir.

  4. Bullim les tallarines d’espelta i les barregem amb la salsa.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Tallarines d’espelta amb cansalada fumada i crema de llet de civada”