Arròs de calamars de llauna, i salsitxes

11/06/2018
0 Comentaris

Ingredients

  • 30 Grams
    de sofregit de ceba
  • 1
    llauna de calamars amb tinta
  • 1
    salsitxa o algun retall de carn de porc
  • pebrot verd (opcional)
  • 1/2
    tomàquet branca ratllat
  • 80 Grams
    d’arròs rodó
  • fumet de peix
  • pèsols
  • oli d'oliva
  • sal

Elaboració

  1. Tallem el pebrot verd molt petit i el posem a foc baix en una paella juntament amb les salsitxa tallada en 6 trossos.

  2. Quan la salsitxa estigui una mica rossa hi afegim el tomàquet ratllat i ho sofregim a foc baix.

  3. Quan el tomàquet sigui cuit, hi afegim el sofregit de ceba, i el calamars de llauna.

  4. Ho coem dos minuts i hi afegim l’arròs.

  5. Hi donem un parell de voltes i ho mullem amb el fumet bullint.

  6. Passats 5 minuts hi afegim els pèsols

  7. Ho coem 5 minuts més i ho posem al forn a 200º durant 7 minuts.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Arròs de calamars de llauna, i salsitxes”