Amanida de canonges, escarola i remolatxa amb taronja

16/02/2018
0 Comentaris
Amanida de canonges,escarola i remolatxa amb taronjaAmanida de canonges,escarola i remolatxa amb taronja


Ingredients

  • un grapat de canonges
  • un grapat d’escarola
  • 1/2
    taronja pelada i tallada a trossets petits
  • 1 Cullerades sopera
    cullerada de llavors de sèsam torrat i triturat
  • 1
    grapat de nous trossejades
  • 3
    raves
  • 1
    remolatxa petita
  • Flocs d’alga dulse
  • Per a la salsa
    oli, vinagre de poma, sal, una mica de suc de taronja, suc concentrat de poma

Elaboració

  1. Ratlleu la remolatxa i deixeu-la macerar amb la vinagreta.

  2. Poseu l’alga dulse en remull 5 min.

  3. Peleu i talleu la taronja a trossets petits i reserveu-la.

  4. Poseu en un plat les fulles verdes, la taronja, les nous, la remolatxa, els raves i les algues escorregudes i afegiu-hi la vinagreta. Decoreu-ho amb el sèsam.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Amanida de canonges, escarola i remolatxa amb taronja”