Arròs negre de l’Empordà 23/03/2017 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglas Categoria Amanides i entrants
Crestes japoneses GYOZA 餃子 17/02/2017 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina JaponesaCuines del mónToshie Nagashima Categoria Amanides i entrants Raccions 4 Temps de preparació 30m
Gomoku Yakisoba 17/02/2017 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina JaponesaCuines del mónToshie Nagashima Categoria Amanides i entrants Raccions 4 Temps de preparació 20m
Amanida de bacallà i alvocat 27/01/2017 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglas Categoria Amanides i entrantsPeixos i mariscos Raccions 4
Patates braves del Cau Faluga 05/12/2016 Olga 0 Comentaris Cuiner/a canapèsfinger foodsJacint Soler Categoria Amanides i entrantsLlegums i verduresTapes Raccions 6 Què necessitaràs? Deixeu-ho refredar un mínim de 8horesForn Temps de preparació 45m