• Inici
  • Activitats del mercat

Activitats del mercat

Caminada gastronòmica del Mercat Manlleu

El diumenge 14 de maig  a partir de les 9 del matí tindrà lloc la 4a caminada gastronòmica  del Mercat Municipal de Manlleu

Amb col·laboració amb el GEM (Grup Excursionista de Manlleu) els comerciants del  Mercat municipal de Manlleu organitzen  una nova edició de la Caminada Gastronòmica.

La ruta comptarà amb diversos punts d’avituallament durant tot recorregut on els participants podran degustar diferents tastets i productes elaborats per els comerciants del mercat.

La sortida serà a les 9h del matí, davant el mateix mercat i finalitzarà amb un brunch al mateix lloc.

Les inscripcions es podran fer a tots els comerços del Mercat Municipal , al GEM o el mateix dia abans de la sortida.

Al final de la caminada es sortejaran vals de compra entre tots els participants i hi haurà un obsequi per a tots els participants.

 

II Dinar de llençats

El diumenge, 28 de maig, tindrà lloc la segona festa de l’aprofitament

El Dinar de Llençats és un dinar d’aprofitament fet amb aquells aliments que, tot i ser comestibles, estan fora del circuit comercial perquè estan massa madurs o amb dates de caducitat molt curtes i que recollirem dels comerços que ens els ofereixin gratuïtament .

Entitats i associacions de Manlleu, s’han sumat a aquesta iniciativa oferint activitats paral·leles a la preparació del dinar que començarà a partir de les 9h del matí.

Per participar en el dinar només cal portar aliments de llarga durada que es portaran a el banc d’aliments “El Sarró” o bé roba per a nadons per Càritas i plat, gots i coberts de casa.

I per participar com a voluntari/ària en la festa, recollint el menjar (25, 26 i 27 de maig), preparant el dinar o bé proposant activitats lúdiques cal que us adreceu a:

Casal Cívic Frederica Montseny | telèfon 93 851 56 84 Marta Cirera

Mercat Municipal de Manlleu | telèfon 93 851 50 22 Olga Moreno o bé per correu a [email protected]

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Aparcament gratuït 90 minuts
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible