Crema d’albergínia amb ceba ecalivada, blat de moro i sardines 01/08/2019 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid SanglasRestyling a la cuina Categoria Amanides i entrantsSopes i cremes
Caldo de pollastre 23/03/2017 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglas Categoria Sopes i cremes
Fumet blanc 23/03/2017 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglas Categoria Sopes i cremes
Vichyssoise d’espàrrecs 08/04/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de primaveraLaurence Ragaigne Categoria Sopes i cremes Raccions 4 Temps de preparació 30m
Sopa de llenties vermelles 01/01/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Maria Àngels Piqué Categoria Sopes i cremes