Fumet blanc

23/03/2017
0 Comentaris

Ingredients

  • 1 Kilograms
    de peix de roca o espines de peix blanc
  • 1
    ceba mitjana
  • 2
    pastanagues
  • 1/2
    porro
  • 2
    branques d'api
  • 3 Litres
    d'aigua
  • 1
    fulla de llorer
  • Sal

Elaboració

  1. Netegem el peix de roca i el reservem.

  2. Pelem les verdures, les netegem i les tallem a daus grossos.

  3. En una olla, posem totes les verdures, el peix i el llorer. Ho cobrim amb aigua i ho posem a foc mitjà.

  4. Anem traient l’espuma que anirà sortint a la part superior.

  5. Deixem coure el caldo de peix durant 20 min.

  6. Colem el caldo i l’arreglem de sal.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Fumet blanc”