Caldo de pollastre

23/03/2017
0 Comentaris

Ingredients

  • 2
    carcasses de pollastre
  • 1
    ceba mitjana
  • 2
    pastanagues
  • 1/2
    porro
  • 100 Mililitres
    de vi ranci
  • 1
    fulla de llorer
  • Boles de pebre
  • 2 Litres
    d'aigua

Elaboració

  1. Torrem les carcasses al forn a 180º fins que siguin rosses.

  2. En una olla, sofregim les verdures.

  3. Quan siguin cuites, hi afegim les boles de pebre, el llorer i el vi ranci.

  4. Ho deixem coure fins que el vi ranci perdi l’alcohol.

  5. Hi afegim l’aigua freda i ho posem a bullir a foc mitjà.

  6. Retirem la espuma que ens anirà traient a la part superior.

  7. Ho deixem bullir 1 h i ho colem.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Caldo de pollastre”