Vichyssoise d’espàrrecs

vichyssoise d'esparrecsvichyssoise d'esparrecs
Raccions 4
Temps de preparació
30m

Ingredients

  • 4
    patates
  • 2
    porros
  • 4
    mànecs d’espàrrecs verds
  • 1
    ceba
  • nata líquida
  • sal,pebre i nou moscada
  • mantega
  • pernil salat

Elaboració

  1. posar oli i mantega en una olla, coure la ceba i els porros

  2. afegir la patata tallada a daus i els espàrrecs (reservar les puntes per a decorar)

  3. cobrir amb aigua, afegir sal i pebre i deixar coure uns 20-30min

  4. triturar tota la verdura i afegir-hi líquid de cocció i nata líquida

  5. posar una mica de nou moscada

  6. passar les puntes d’espàrrecs per la paella

  7. posar la vichyssoise en un plat i decorar-ho amb les puntes d’espàrrecs i tires o daus de pernil

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Vichyssoise d’espàrrecs”