Nyoquis de carbassa amb salsa de civada, nous i formatge del Serradet de Barneres 21/06/2019 Wahiba 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid SanglasMenjar com un rei a preu de saldo Categoria Amanides i entrants
Orada amb pué de patata fumat , pèsols, moixernons i tòfona 30/05/2019 Wahiba 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglas
Bunyols de botifarra negra amb garotes 30/05/2019 Wahiba 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglas Categoria Peixos i mariscos
FORMATGE CREMÓS D’ANACARDS //CREMA VEGANA 08/11/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a cuina crudiveganaCuina de mercatEva Serra Categoria Amanides i entrants
Rull de peu de porc amb gambes i carxofes amb consomé de ceps. 18/10/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de boletsCuina de mercatDavid Sanglas Categoria carns