Nyoquis de carbassa amb salsa de civada, nous i formatge del Serradet de Barneres


Ingredients

  • 360 Grams
    carbassa (cuita)
  • 30 Grams
    mantega
  • 10 Grams
    d'oli d'oliva
  • 60 Grams
    d’aigua
  • 35 Grams
    kuzu
  • 300 Grams
    beguda de civada
  • nous
  • lecitina de soja (opcional)
  • formtage curat del Serradet de Barneres

Elaboració

  1. Tallem la carbassa a daus, la untem amb oli i la rostim a 170 graus al forn. Posem també una petita planta amb aigua dins el forn, perquè ens generi vapor.

  2. Passem la carbassa pel passapuré o per un batedor de varetes fins a aconseguir un puré.

  3. Hi afegim la mantega ,l'oli i sal

  4. Dissolem el kuzu en l'aigua i el barregem amb el puré de carbassa. Ho coem en una cassola a foc baix fins que veiem que la massa s'endureix i no s'enganxa ala cassola.

  5. Posem la massa en una màniga pastissera i ho deixem refredar.

  6. Un cop la massa és freda, en fem tires llargues.

  7. Sobre una taula de tallar, intentant que tinguin el mateix gruix, fem talls cada 3 cm i posem aquests nyoquis en un plat.

  8. Triturem 3 o 4 nous amb la beguda de civada, la posem a bullir perquè redueixi lleugerament i ho posem a punt de sal.

  9. Si volem sofisticar el plat, hi afegim una cullerada de cafè amb llet de lecitina de soja a la llet de civada i amb el batedor elèctric la dissolem.

  10. Un cop dissolta fem voltar el batedor elèctric per la superfície de la salsa de civada i nous en un plat fons amb la base ampla, hi disposem els nyoquis d'una forma estètica i rallem el formatge.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Nyoquis de carbassa amb salsa de civada, nous i formatge del Serradet de Barneres”