Nyoquis de carbassa amb salsa de civada, nous i formatge del Serradet de Barneres
Ingredients
Elaboració
Tallem la carbassa a daus, la untem amb oli i la rostim a 170 graus al forn. Posem també una petita planta amb aigua dins el forn, perquè ens generi vapor.
Passem la carbassa pel passapuré o per un batedor de varetes fins a aconseguir un puré.
Hi afegim la mantega ,l'oli i sal
Dissolem el kuzu en l'aigua i el barregem amb el puré de carbassa. Ho coem en una cassola a foc baix fins que veiem que la massa s'endureix i no s'enganxa ala cassola.
Posem la massa en una màniga pastissera i ho deixem refredar.
Un cop la massa és freda, en fem tires llargues.
Sobre una taula de tallar, intentant que tinguin el mateix gruix, fem talls cada 3 cm i posem aquests nyoquis en un plat.
Triturem 3 o 4 nous amb la beguda de civada, la posem a bullir perquè redueixi lleugerament i ho posem a punt de sal.
Si volem sofisticar el plat, hi afegim una cullerada de cafè amb llet de lecitina de soja a la llet de civada i amb el batedor elèctric la dissolem.
Un cop dissolta fem voltar el batedor elèctric per la superfície de la salsa de civada i nous en un plat fons amb la base ampla, hi disposem els nyoquis d'una forma estètica i rallem el formatge.
Comentaris
No hi ha comentaris encara