Orada amb pué de patata fumat , pèsols, moixernons i tòfona

oradaorada

Ingredients

  • 4
    orades petites o 2 de grans a filles
  • 3
    patates Kennebec
  • oli fumat
  • mantega
  • germinat de pèsol
  • moixernons
  • tòfana d'estiu
  • sal
  • oli d'oliva

Elaboració

  1. Pelem les patetes i les bullim a daus

  2. Un cop cuites les escorrem i les xafem amb un batedor de batedro de varetes, hi anem afegint oli fumat i mantega fins a obtenir la textura desitjada i sal fins a deixar-lo a punt

  3. Coem les orades a la planxa

  4. Ho emplantem posant el puré de patata al fons del plat, hi posem l'orada al damunt i repartim els germinats de pèsol de forma estètica

  5. Laminem els moixernons i la tòfona al damunt

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Orada amb pué de patata fumat , pèsols, moixernons i tòfona”