Rull de peu de porc amb gambes i carxofes amb consomé de ceps.
Ingredients
Elaboració
Posem a hidratar els ceps amb 500 ml d’aigua.
Posem els peus de porc en aigua bullint. Parem el foc i els deixem a dins -- minuts. Un cop tinguem els peus de porc calents els desossem. Amb l’ajuda d’un paper de film en fem un rull i el deixem refredar.
Pelem les carxofes, en fem grills i les coem al vapor.
Colem els ceps hidratats i ens quedem amb l’aigua.
Posem l’aigua dels ceps a punt de sal i ho posem a bullir en un cassó. En un got, dissolem el kuzu amb una mica d’aigua i l’anem afegint al brou de ceps fins a obtenir la textura desitjada.
Fem rodelles del peu de porc i les marquem en una paella.
Saltem les gambes i les carxofes.
Emplatem de forma estètica el rull de peu de porc, les carxofes i les gambes. Finalment ho reguem amb el consomé de ceps.
Comentaris
No hi ha comentaris encara