Rull de peu de porc amb gambes i carxofes amb consomé de ceps.

18/10/2018
0 Comentaris
Rull de peu de porc amb gambes i carxofes amb consomé de ceps.Rull de peu de porc amb gambes i carxofes amb consomé de ceps.

Ingredients

  • 4
    peus de porc bullits
  • 12
    Gambes
  • 3
    carxofes
  • 40 Grams
    ceps deshidratats
  • sal
  • Kuzu (es pot substituir per maizena)
  • Pebre

Elaboració

  1. Posem a hidratar els ceps amb 500 ml d’aigua.

  2. Posem els peus de porc en aigua bullint. Parem el foc i els deixem a dins -- minuts. Un cop tinguem els peus de porc calents els desossem. Amb l’ajuda d’un paper de film en fem un rull i el deixem refredar.

  3. Pelem les carxofes, en fem grills i les coem al vapor.

  4. Colem els ceps hidratats i ens quedem amb l’aigua.

  5. Posem l’aigua dels ceps a punt de sal i ho posem a bullir en un cassó. En un got, dissolem el kuzu amb una mica d’aigua i l’anem afegint al brou de ceps fins a obtenir la textura desitjada.

  6. Fem rodelles del peu de porc i les marquem en una paella.

  7. Saltem les gambes i les carxofes.

  8. Emplatem de forma estètica el rull de peu de porc, les carxofes i les gambes. Finalment ho reguem amb el consomé de ceps.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Rull de peu de porc amb gambes i carxofes amb consomé de ceps.”