Entrepà de pernil dolç, mozzarella, carbassó i oli d’alfàbrega 06/07/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglasel mercat a la frescaEntrepans gourmet Categoria Tapes
Entrepà de cansalada curada amb escarola,carquinyolis i pa de ceba 06/07/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglasel mercat a la frescaEntrepans gourmet Categoria Tapes
Sandvitx de llom amb escarola i vinagreta de figues 06/07/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglasel mercat a la frescaEntrepans gourmet Categoria Tapes
Sandvitx de pollastre amb ruca i maionesa de mostassa 06/07/2018 Olga 0 Comentaris Cuiner/a Cuina de mercatDavid Sanglasel mercat a la frescaEntrepans gourmet Categoria Tapes
Patates braves del Cau Faluga 05/12/2016 Olga 0 Comentaris Cuiner/a canapèsfinger foodsJacint Soler Categoria Amanides i entrantsLlegums i verduresTapes Raccions 6 Què necessitaràs? Deixeu-ho refredar un mínim de 8horesForn Temps de preparació 45m