Entrepà de pernil dolç, mozzarella, carbassó i oli d’alfàbrega

06/07/2018
0 Comentaris
Bagel de pernil dolç i carbassóBagel de pernil dolç i carbassó

Ingredients

  • 4
    panets o bagels
  • 2
    boles de mozzarella
  • 4
    talls de pernil dolç
  • 1
    carbassó
  • 1
    manat d'alfàbrega
  • oli d'oliva

Elaboració

  1. Torrem els bagels i els reservem

  2. tallem la mozzarella a làmines fines

  3. tallem el carbassó a rodanxes molt fines

  4. Escaldem l'alfàbrega i la triturem amb l'oli d'oliva

  5. Muntem l'entrepà posant el pernil dolç

  6. Desprès hi posem les làmines de carbassó i ho amanim amb sal i l'oli d'alfàbrega.

  7. Finalment hi posem la mozzarella i ho tapem.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Entrepà de pernil dolç, mozzarella, carbassó i oli d’alfàbrega”