Patates braves del Cau Faluga

05/12/2016
0 Comentaris
Patates braves Cau FalugaPatates braves Cau Faluga
Raccions 6
Què necessitaràs?
Deixeu-ho refredar un mínim de 8hores
Forn
Temps de preparació
45m

Ingredients

  • 250 Grams
    de patates
  • 500 Mililitres
    de llet
  • 50 Grams
    de farina de blat de moro
  • 50 Grams
    de mantega
  • 1/2
    ceba
  • sal i pebre
  • oli d'oliva per fregir
  • Escates de patata deshidratada
  • 1
    ou
  • Mostassa i quètxup
  • Tabasco
  • Julivert
  • Cogombre confitat
  • Oli d'oliva
  • Ceba picada
  • Tàperes

Elaboració

  1. Elaboració:
    -Fregiu patates com per fer una truita, escorreu-les i tritureu-les.
    -Escalfeu llet sense que bulli
    -Foneu la mantega i coeu la ceba picada amb la mantega.
    -Salpebreu-ho
    -Afegiu-hi farina de blat de moro i remeneu-ho fins a enrossir-ho
    -Afegiu-hi la pasta de patates fregides, sense deixar de remenar. -Afegiu-hi la llet calenta, i espessiu-ho al gust.
    -Deixeu-ho refredar un mínim de 8 hores
    -Un cop fred, talleu-ho a daus i passeu-ho per ou batut. -Arrebosseu-ho amb les escates de patates i fregiu-ho.
    -Retireu-ho a eixugar i saleu-ho al gust

  2. Elaboració de la salsa:
    –3 cullerades oli, 1 mostassa i 1 de quètxup, sal, pebre i tabasco al gust (“braves”)
    –Lligueu-ho en fred, com una emulsió
    –Afegiu-hi les verdures picades i torneu-ho a lligar

  3. Munteu el plat:
    –Pinteu el fons del plat amb salsa, una ratlla
    –Poseu al damunt de la ratlla les patates en fila
    –Poseu més salsa sobre la patata
    –Marideu-ho amb cava rosat de trepat o una cervesa força amargant

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Patates braves del Cau Faluga”