Patates braves del Cau Faluga
Ingredients
Elaboració
Elaboració:
-Fregiu patates com per fer una truita, escorreu-les i tritureu-les.
-Escalfeu llet sense que bulli
-Foneu la mantega i coeu la ceba picada amb la mantega.
-Salpebreu-ho
-Afegiu-hi farina de blat de moro i remeneu-ho fins a enrossir-ho
-Afegiu-hi la pasta de patates fregides, sense deixar de remenar. -Afegiu-hi la llet calenta, i espessiu-ho al gust.
-Deixeu-ho refredar un mínim de 8 hores
-Un cop fred, talleu-ho a daus i passeu-ho per ou batut. -Arrebosseu-ho amb les escates de patates i fregiu-ho.
-Retireu-ho a eixugar i saleu-ho al gustElaboració de la salsa:
–3 cullerades oli, 1 mostassa i 1 de quètxup, sal, pebre i tabasco al gust (“braves”)
–Lligueu-ho en fred, com una emulsió
–Afegiu-hi les verdures picades i torneu-ho a lligarMunteu el plat:
–Pinteu el fons del plat amb salsa, una ratlla
–Poseu al damunt de la ratlla les patates en fila
–Poseu més salsa sobre la patata
–Marideu-ho amb cava rosat de trepat o una cervesa força amargant
Comentaris
No hi ha comentaris encara