Terrina d’ànec 04/03/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a David SanglasRamon Serrat Categoria carns Raccions 4 Què necessitaràs? Forn Temps de preparació 30m Temps de cocció 15m
Rotlle de pollastre amb formatge de cabra, calçots i romesco 04/03/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a David SanglasRamon Serrat Categoria carns Raccions 4 Temps de preparació 15m Temps de cocció 15m
Melós de vedella rostit 01/01/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Maite i Ricard Categoria Bon appétitcarns
Peu de porc farcit de llenegues amb mongetes del Collsacabra 01/01/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Manel Molera Categoria Bon appétitcarns
Arròs sec de carn i bolets 01/01/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Biel Bonet Categoria Bon appétitcarns