Rotlle de pollastre amb formatge de cabra, calçots i romesco

Rotlle de pollastreRotlle de pollastre
Raccions 4
Temps de preparació
15m
Temps de cocció
15m

Ingredients

  • 2
    pits de pollastre
  • 1 tall
    formatge de cabra de rotllo
  • 6
    calçots escalivats
  • salsa romesco

Elaboració

  1. Obrim el pit de pollastre com si volguéssim fer una escalopa d’una sola peça.

  2. Salem el pollastre i el farcim amb el formatge de cabra i el calçots tallats petits.

  3. Estirem un bon tros de film sobre la taula i posem el pollastre a sobre i l’enrotllem prement fort.

  4. Un cop tinguem el rotlle el tornem a “enfilmar” prement més.

  5. Ho coem 15 min. en aigua bullint.

  6. Refredem el rotlle i traiem el film amb molt de compte, i el tallem en disc.

  7. Marquem els discs de pollastre en una paella antiadherent amb un raig d’oli.

  8. Ho salsem amb la salsa romesco

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Rotlle de pollastre amb formatge de cabra, calçots i romesco”