Terrina d’ànec

Terrina d'ànecTerrina d'ànec
Categoria
Raccions 4
Què necessitaràs?
Forn
Temps de preparació
30m
Temps de cocció
15m

Ingredients

  • 560 Grams
    carn d'ànec sense pell (picada)
  • 275 Grams
    papada de porc (picada)
  • 10 Grams
    tòfona negra o trompetes de la mort seques
  • 100 Grams
    molla de pa
  • 150 Grams
    llet
  • 20 Grams
    brandi
  • 2
    clares d'ou
  • 18 Grams
    sal
  • 85 Grams
    duxelle

Elaboració

  1. Barregem tots els ingredients de la terrina, fins a obtenir una barreja homogènia (les trompetes tallades molt petites i saltades i la molla de pa hidratada amb la llet)

  2. Ho posem en un motlle d’una alçada de dos dits.

  3. Ho coem al forn (fent el bany maria en una safata ) a 180º 15 min.

  4. Un cop perdi una mica de temperatura ja la podem tallar.

  5. Pelem i tallem les peres a daus, hi afegim el sucre i ho coem a foc baix.

  6. Quan la pera sigui cuita ho triturem. Si és necessari, hi afegim més aigua.

  7. Tallem el nap a tires llargues i fines.

  8. Escaldem el nap i l’assequem bé.

  9. Fem la tempura barrejant el preparat de tempura i l’aigua freda.

  10. Arrebossem els naps i els fregim amb l’oli molt calent.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Terrina d’ànec”