Peu de porc farcit de llenegues amb mongetes del Collsacabra

nov2012 042rnov2012 042r
Cuiner/a
Categoria

                 

 


Ingredients

  • 8 1/2 Peces
    peus de porc bullits (4 hores i mitja)
  • 150 Grams
    cansalada del coll cuita (bulliu-la una hora i mitja amb el brou dels peus de porc)
  • 1/2 Kilograms
    llenegues
  • 100 Grams
    tela de porc (en remull)
  • farina
  • pa ratllat (farina de galeta)
  • ou
  • llard
  • mongetes de Collsacabra (cuites)
  • cansalada de Jabugo

Elaboració

  1. Poseu una cassola al foc amb la cansalada de Jabugo tallada a daus petits amb una mica d'aigua

  2. Deixeu-la bullir fins que quedi com llardons. Reserveu-la.

  3. Salteu les llenegues tallades a tires de 2 cm. Salpebreu-les i guardeu-les.

  4. Desosseu els peus de porc.
    Estireu la tela, poseu-hi els peus

  5. Farciu-los amb les llenegues. Emboliqueu-los amb la tela

  6. Arrebosseu els peus per aquest ordre (la farina, l'ou i el pa ratllat).
    Unteu-los amb una mica de llard i poseu-los al forn a 200º uns 12 minuts.

  7. Talleu la cansalada del coll en 4 daus. Marqueu-la pels quatre costats

  8. En una altra paella salteu-hi els llardons de Jabugo i les mongetes

  9. Munteu el plat posant el peu al mig i les mongetes i la cansalada del coll pel voltant.Serviu-ho calent.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Peu de porc farcit de llenegues amb mongetes del Collsacabra”