Peu de porc farcit de llenegues amb mongetes del Collsacabra
Ingredients
Elaboració
Poseu una cassola al foc amb la cansalada de Jabugo tallada a daus petits amb una mica d'aigua
Deixeu-la bullir fins que quedi com llardons. Reserveu-la.
Salteu les llenegues tallades a tires de 2 cm. Salpebreu-les i guardeu-les.
Desosseu els peus de porc.
Estireu la tela, poseu-hi els peusFarciu-los amb les llenegues. Emboliqueu-los amb la tela
Arrebosseu els peus per aquest ordre (la farina, l'ou i el pa ratllat).
Unteu-los amb una mica de llard i poseu-los al forn a 200º uns 12 minuts.Talleu la cansalada del coll en 4 daus. Marqueu-la pels quatre costats
En una altra paella salteu-hi els llardons de Jabugo i les mongetes
Munteu el plat posant el peu al mig i les mongetes i la cansalada del coll pel voltant.Serviu-ho calent.
Comentaris
No hi ha comentaris encara