Melós de vedella rostit

2012-09-27 21.43.162012-09-27 21.43.16
Cuiner/a
Categoria

   

 

 

 


Ingredients

  • 1 Kilograms
    galta de vedella
  • ceba
  • porro
  • pastanagues
  • fulla de llorer
  • tronc de canyella
  • anís estrellat
  • vas vi negre
  • vas vi ranci
  • Maizena
  • Sal
  • pebre
  • aigua

Elaboració

  1. Fregir la ceba, el porro i la pastanaga

  2. A part marcar les galtes, salpebrar-les i afegir-hi el vi negre i ranci

  3. Incorporar les galtes al sofregit.

  4. Afegir-hi sal i pebre, 1 fulla de llorer, la canyella i l’anís estrellat

  5. Cobrir d’aigua calenta i deixar coure.

  6. Colar les verdures, espessir la salsa amb la Maizena (desfeta amb aigua freda) i afegir-hi les galtes

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Melós de vedella rostit”