Gomoku Yakisoba

17/02/2017
0 Comentaris
Gomoku YakisobaGomoku Yakisoba
Raccions 4
Temps de preparació
20m

Ingredients

  • 250 Grams
    de soba (espaguetis de fajol)
  • 1
    ceba
  • 1/2
    porro
  • 1
    pastanaga
  • 100 Grams
    de shiitake o xampinyons
  • 200 Grams
    de tofu fumat
  • 3 Cullerades sopera
    d’oli de sèsam
  • 4 Cullerades sopera
    de *Salsa Teriyaki
  • Alga aonori
  • sal marina

Elaboració

  1. Cuineu els espaguetis en aigua bullida 5 minuts, sense sal (la soba ja té sal). Escorreu-los, refredeu-los amb aigua sota de l’aixeta. Removeu-ho bé perquè no s’enganxin i escorreu-los de nou. Deixeu-los reposar.

  2. Talleu la ceba en mitja lluna, la pastanaga a la juliana, els xampinyons en làmines i el tofu en daus.

  3. Primer salteu la ceba amb una mica de sal fins que canviï d’olor suau.

  4. Afegiu-hi els xampinyons, la pastanaga i el tofu fumat.

  5. Afegiu-hi els espaguetis (soba) cuinats , remeneu-ho i condimenteu-ho amb la salsa teriyaki.

  6. Afegiu-hi l’alga gonori en pols al vostre gust.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Gomoku Yakisoba”