Arròs negre de l’Empordà

23/03/2017
0 Comentaris
Arròs negre de l'empordàArròs negre de l'empordà

Ingredients

  • 2
    cebes de Figueres
  • 1/4
    de pebrot verd
  • 1/4
    de pebrot vermell
  • 2
    tomàquets de branca
  • 4
    salsitxes
  • 2
    varetes de costella de porc
  • 1
    sèpia mitjana
  • 350 Grams
    d'arròs rodó
  • Fumet blanc
  • All
  • Julivert
  • Sal

Elaboració

  1. Tallem la ceba molt petita i la sofregim fins que sigui gairebé negra ( sense cremar-la).

  2. Hi afegim els pebrots tallats molt petits. Quan gairebé siguin cuits, hi afegim el tomàquet ratllat.

  3. En una cassola de ferro o de fang, hi enrossim la costella, i a mig fer hi afegim les salsitxes i la sèpia.

  4. Un cop ho tinguem tot ben ros, hi afegim el sofregit i l’arròs,

  5. Hi donem un parell de voltes i ho mullem amb el fumet bullint.

  6. Triturem l’all i julivert amb una mica d’oli.

  7. Ho coem 16 min i hi afegim una mica de l’all i julivert.

  8. Ho deixem reposar 2 minuts.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Arròs negre de l’Empordà”