Amanida de bacallà i alvocat

27/01/2017
0 Comentaris
Amanida de bacallà i alvocatAmanida de bacallà i alvocat
Raccions 4

Ingredients

  • 400 Grams
    de cua de bacallà
  • 3
    alvocats madurs
  • llimes
  • 2
    tomàquets de branca
  • ceba tendra
  • oli d'oliva
  • Cullaretes de postre
    escarola
  • ametlla laminada
  • perles de vinagre
  • llauna de fetge de bacallà fumat

Elaboració

  1. Esqueixem el bacallà, el cobrim d’oli d’oliva i el deixem 24 hores a la nevera.

  2. Pelem els alvocats i els posem en vas alt.

  3. Hi afegim oli d’oliva i ho triturem fins a obtenir una crema.

  4. A la crema d’alvocat, hi afegim una mica de suc de llima, ceba tendra tallada molt petita, i uns daus de tomàquet. ( la guardem a la nevera i hi posem una de les llavors dels alvocats per retardar-ne l’oxidació)

  5. Muntem l’amanida posant la crema d’alvocat a la base d’un bol, en el centre hi posem una mica d’escarola amanida amb oli i sal. Repartim la resta d’ingredients.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Amanida de bacallà i alvocat”