Escuma de tiramisu amb neules 01/01/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Pep Nogué Categoria Postres i dolços
Tonyina marinada amb tamari i sèsam 01/01/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Pep Nogué Categoria Amanides i entrantsPeixos i mariscos Pep Nogué Ingredients 300 g de llom de tonyina 200 g de salsa tamari 50 g de germinat d’alfals 50 g de sèsam daurat sal en escames 50 ml d’oli d’oliva verge extra plats de pa broquetes de 12 cm Elaboració 1.. 2..
Raviolis de bacallà amb escalivada, fesols i oli d’anet 01/01/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Pep Nogué Categoria Amanides i entrantsBon appétitPeixos i mariscos
Ajoblanco de pinyons 01/01/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Pep Nogué Categoria Postres i dolços
Mango amb fetge gras d’ànec 01/01/2016 Mercat Municipal de Manlleu 0 Comentaris Cuiner/a Pep Nogué Categoria Bon appétit