Ajoblanco de pinyons

Cuiner/a

 

  

 

 

 

 


Ingredients

  • 125 Grams
    pinyons crus
  • 30 Mililitres
    vinagre de vi blanc de chardonnay
  • dl d’oli d’oliva extra verge de sabor suau
  • gra d’all
  • molla de pa blanc
  • 1 Litre
    llet
  • pols de sal
  • 3/4 Litres
    d’aigua mineral freda
  • 10 Peces
    raïms blancs pelats i sense granes
  • gots de xuipito

Elaboració

  1. Poseu els pinyons en un recipient juntament amb l’all, l’oli d’oliva, la molla de pa remullada amb llet, un pols de sal i el raig de vinagre

  2. Tritureu amb el batedor formant una pasta fina i aneu afegint de mica en mica l’aigua que anirà lligant la sopa, quedant un líquid emulsionat i blanquinós

  3. Passeu per un colador, rectifiqueu de sal i vinagre i refredeu a la nevera. Serviu en un got acompanyat del raïm pelat i sense granes i una gota d’oli al damunt

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Ajoblanco de pinyons”