Tonyina marinada amb tamari i sèsam

2013-03-02 11.38.092013-03-02 11.38.09

Pep NoguéIngredients  
  • 300 g de llom de tonyina
  • 200 g de salsa tamari
  • 50 g de germinat d’alfals
  • 50 g de sèsam daurat
  • sal en escames
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra 
  • plats de pa
  • broquetes de 12 cm

 

 

Elaboració

 

  1. 1..
  2. 2..
  2013-03-02 11.38.09

Ingredients

  • 300 Grams
    llom de tonyina
  • 200 Grams
    salsa tamari
  • 50 Grams
    germinat d’alfals
  • 50 Grams
    sèsam daurat
  • sal en escames
  • 50 Mililitres
    d’oli d’oliva verge extra
  • plats de pa
  • broquetes de 12 cm

Elaboració

  1. Talleu la tonyina sense pell a daus. Marineu-la 10 minuts amb la salsa de tamari

  2. Poseu-les al plat. Al damunt, poseu-hi unes llavors de sèsam, el germinat , unes escames de sal i unes gotes d’oli d’oliva verge extra

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Tonyina marinada amb tamari i sèsam”