Raviolis de bacallà amb escalivada, fesols i oli d’anet

2013-03-02 11.29.042013-03-02 11.29.04

   

 

 
        
 

Ingredients

  • 300 Grams
    morro de bacallà dessalat
  • pebrot vermell escalivat
  • albergínia escalivada
  • ceba escalivada
  • dl d’oli d’oliva extra verge d’arbequines
  • Sal
  • anet fresc
  • 100 Grams
    fesols cuits
  • plats de pa

Elaboració

  1. Traieu la pell del bacallà i emboliqueu-lo amb un plàstic film. Congeleu-lo

  2. Talleu a la brunesa la ceba, l’albergínia i el pebrot. Amaniu amb un pols de sal, unes puntes d’anet i un raig d’oli

  3. Amb la màquina de tallar embotits, talleu deu rodelles ben fines de bacallà i poseu una cullerada d’escalivada al damunt. Tapeu amb una altra rodella de bacallà i amaniu amb el mateix oli. Acabeu amb uns fesols i serviu.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Raviolis de bacallà amb escalivada, fesols i oli d’anet”