Mango amb fetge gras d’ànec

2013-03-02 11.54.272013-03-02 11.54.27
Cuiner/a
Categoria

    

Ingredients

  • mango (d’avió madur)
  • 250 Grams
    micuit fetge gras d’ànec
  • Sal
  • pebre blanc
  • 50 Grams
    sucre morè moscovado
  • 50 Grams
    polpa d’olives negres
  • sal en escames
  • culleres soperes per a la presentació

Elaboració

  1. Peleu el mango i talleu-lo a daus menuts

  2. Talleu el micuit de fetge gras a daus de de 2*1 cm. Poseu-lo a les culleres

  3. Poseu al damunt un xic de sucre moscovado i caramelitzeu amb un bufador

  4. Al damunt poseu-hi uns daus de mango i una punta de ganivet de polpa d’olives negres i unes escames de sal

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Mango amb fetge gras d’ànec”