cuina de postres

Sacher

13/02/2017
0 Comentaris
Sacher
Raccions 8
Què necessitaràs?
forn
Temps de preparació
30m
Temps de cocció
10m
Ingredients:
  • Pa de pessic Sacher
  • Almívar
  • Trufa Sacher
  • Melmelada de gerds o albercoc
  • Glaça negra
  • Fruites per decorar
 Pel muntatge:
  • Talleu 3 planxes de pa de pessic
  • Mulleu la base amb almívar.
  • Cobriu-la amb una capa prima de trufa.
  • Col·loqueu-hi una segona capa de pa de pessic i mulleu-la amb més almívar.
  • Cobriu-ho amb una capa prima de melmelada.
  • Tapeu-ho amb la tercera capa de pa de pessic, mulleu-la amb almívar i congeleu-ho.
  • Tapeu els porus de la superfície amb una mica de trufa i banyeu-ho amb la glaça calenta.
  • Talleu-ho amb les capes a vista i decoreu-ho amb unes fruites