Pastís de poma
Ingredients
Elaboració
Reserveu una petita part de la llet per dissoldre la Maizena.
Poseu la resta de la llet en un cassó al foc amb la canyella, la llimona i el sucre. Quan bulli, aparteu-ho del foc i deixeu-ho infusionar una estona.
Dissoleu la Maizena en la llet freda reservada. Incorporeu-hi els rovells i barregeu-ho. Aboqueu-ho sobre la llet infusionada, coleu-ho i torneu-ho a posar al foc fins que faci el primer bull. Poseu-hi paper de plàstic transparent (film) i reserveu-ho.
Col·loqueu la pasta brisa al fons d’un motlle de pastís. Punxeu-la bé i congeleu-la. Cobriu el motlle amb un pes, per exemple cigrons secs, i coeu-la 10 minuts al forn a 190º. Traieu-ne els cigrons i seguiu coent la pasta brisa fins que sigui daurada. Deixeu-la refredar.
Talleu la poma a rodanxes fines amb la mandolina. Ruixeu-les amb suc de llimona i coeu-les entre 1 i 2 minuts al microones.
Cobriu la base de pasta brisa amb la crema pastissera. Formeu les roses de poma i col·loqueu-les sobre el pastís.
Comentaris
No hi ha comentaris encara