Pastís de poma

09/10/2017
0 Comentaris

Ingredients

  • 1
    làmina de pasta brisa
  • 8
    pomes vermelles
  • suc de llimona
  • 250 Mililitres
    de llet
  • 1/2
    branca de canyella
  • 1/2
    pela de llimona
  • 50 Grams
    de sucre
  • 2
    rovells d'ou
  • 20 Grams
    de maizena

Elaboració

  1. Reserveu una petita part de la llet per dissoldre la Maizena.

  2. Poseu la resta de la llet en un cassó al foc amb la canyella, la llimona i el sucre. Quan bulli, aparteu-ho del foc i deixeu-ho infusionar una estona.

  3. Dissoleu la Maizena en la llet freda reservada. Incorporeu-hi els rovells i barregeu-ho. Aboqueu-ho sobre la llet infusionada, coleu-ho i torneu-ho a posar al foc fins que faci el primer bull. Poseu-hi paper de plàstic transparent (film) i reserveu-ho.

  4. Col·loqueu la pasta brisa al fons d’un motlle de pastís. Punxeu-la bé i congeleu-la. Cobriu el motlle amb un pes, per exemple cigrons secs, i coeu-la 10 minuts al forn a 190º. Traieu-ne els cigrons i seguiu coent la pasta brisa fins que sigui daurada. Deixeu-la refredar.

  5. Talleu la poma a rodanxes fines amb la mandolina. Ruixeu-les amb suc de llimona i coeu-les entre 1 i 2 minuts al microones.

  6. Cobriu la base de pasta brisa amb la crema pastissera. Formeu les roses de poma i col·loqueu-les sobre el pastís.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pastís de poma”