Tàrtar de vedella amb mantega trufada

16/02/2018
0 Comentaris
Tàrtar de vedella amb mantega trufadaTàrtar de vedella amb mantega trufada


Ingredients

  • 150 Grams
    de mantega salada
  • 7 Grams
    de tòfona
  • 150 Grams
    de culatí de vedella
  • sal
  • pebre
  • oli
  • brandi
  • torradetes

Elaboració

  1. Deixem la mantega fora de la nevera fins que ens quedi amb textura de pomada.

  2. Piquem la tòfona i la barregem a la mantega

  3. Folrem un recipient hermètic amb paper de film

  4. Posem la mantega dins el recipient i la deixem a la nevera 5 dies

  5. Si passats aquest dies no la consumin podem congelar la mantega.

  6. Piquem a ganivet el culatí de vedella

  7. Amanim el culatí amb sal, pebre, oli i un raig de brandi

  8. Untem una mica de mantega sobre les torradetes i hi posem una mica de tàrtar.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Tàrtar de vedella amb mantega trufada”