Raviolis de sobres de xurrasco amb ceba, xampinyons i espàrrecs amb salsa soubise


Ingredients

  • 24
    fulls de pasta wannton
  • 300 Grams
    sobres de xurrasco o similar
  • 2
    cebes de Figueres
  • 1
    manat d'espàrrecs verds
  • sal
  • oli d'oliva
  • 2
    cebes de figueres
  • 1 Litres
    nata
  • brandi
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva

Elaboració

  1. Tallem la ceba a juliana

  2. Confiem la ceba a foc baix fins que ens quedi de color marró

  3. Hi afegim la nata

  4. Hi afegim un raig de brandi

  5. Ho reduim fins a tenir la meitat de volum

  6. Ho triturem i posem a punt de sal i pebre

  7. Sofregim la ceba

  8. Hi afegim els espàrrecs tallats petits

  9. Un cop cuit hi afegim el xurrasco tallat petit

  10. Ho coem un minut i posem a refredar

  11. Bullim la pasta 30 segons i la refredem en aigua i gel

  12. Estirem la pasta en paper de forn pintat amb oli

  13. Posem una cullerada del farcit al centre de la làmina de pasta

  14. Portem les quatre puntes de la lamina al centre

  15. posem 6 raviolis en un plat

  16. Ho escalfem al microones a temperatura mitjana i tapat amb paper film o amb un altre plat

  17. Ho napem amb salsa

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Raviolis de sobres de xurrasco amb ceba, xampinyons i espàrrecs amb salsa soubise”