Patates braves


Ingredients

  • 4
    patates grosses (varietat monalisa)
  • Oli per confitar
  • Allioli
  • Julivert
  • gra d'all
  • 125
    tomàquet sense perl ni llavors
  • 1
    caiena
  • vinagre de xerès
  • sal
  • sucre
  • pebre

Elaboració

  1. Pelem les patates

  2. Amb un tallapastes fem cilindres

  3. Amb l'ajuda d'un llevacors buidem la part interior, sense travessar a l'altre extrem

  4. Posem les patates en una safata alta i es cobrim d'oli

  5. Les confitem al forn a 95 graus 1 hora 45 minuts aprox.

  6. Posem el mateix oli en un recipient per fregir

  7. Fregim les patates a foc alt(és important que quedin totalment cobertes)

  8. Un cop ben escorregudes, omplim el forat de salsa brava i fem un "barret" amb l'allioli

  9. Piquem una mica de julivert i el posem al damunt

  10. Posem a sofregir els alls i la caiena

  11. Deixem que balli una mica per la paella i hi afegim el tomàquet

  12. Sofregim bé el tomaquet

  13. Hi afegim sal, sucre i pebre

  14. Triturem la salsa

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Patates braves”