Figues amb foie i mistela

20/10/2017
0 Comentaris
Figues amb foieFigues amb foie

Ingredients

  • 4
    Figues
  • 80 Grams
    de foie semicuit triturat
  • 200 Grams
    de mistela o vi de panses
  • 1.5
    fulls de gelatina

Elaboració

  1. Hidratem els fulls 10 min en aigua freda

  2. Bullim la mistela, esperem 2 min i hi afegim la gelatina ben escorreguda.

  3. Estirem la mistela en una safata, fent una capa molt fina.

  4. Deixem la mistela 1 hora a la nevera.

  5. Pelem les figues amb molta cura i les tallem a rodelles.

  6. Fem una capa amb el foie sobre les rodelles, excepte la part del coll.

  7. Tornem a muntar les figues i amb l’ajuda de paper de plàstic transparent fem pressió

  8. Deixem les figues 1 hora a la nevera

  9. Tallem les figues a 4 grills

  10. Amb un talla pastes rodó tallem la gelatina i la posem sobre els grills de figa, i amb un ganivet molt afilat retallem la gelatina sobrant

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Figues amb foie i mistela”