Carpaccio de botifarra blanca amb poma i fetge gras d’ànec

dsc_0185dsc_0185

   

Ingredients

  • 200 Grams
    de bull blanc
  • poma Golden
  • 200 Grams
    fetge gras d’ànec
  • micro mesclum
  • dl d’oli d’avellanes
  • 100 Grams
    d’avellanes torrades
  • sal en escates

Elaboració

  1. Traieu la tripa de la botifarra blanca i talleu-la ben fina a la màquina. Poseu-la al plat

  2. Renteu la poma golden i talleu làmines molt fines

  3. Decoreu la botifarra amb un xic de mesclum, làmines de poma i el fetge gras ratllat amb microratllador

  4. Amaniu amb unes gotes d’oli, unes avellanes torrades trencades i unes escates de sal

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Carpaccio de botifarra blanca amb poma i fetge gras d’ànec”