Caneló de tàrtar de salmó aimar

Cuiner/a

Ingredients

  • 250 Grams
    salmó fumat
  • 250 Grams
    salmó
  • 1/2
    ceba tendra
  • 1/2
    alvocat
  • 1
    tomàquet
  • germinats
  • caviaroli
  • vinagre de vi blanc
  • sal

Elaboració

  1. Piquem la ceba tendra i submergim 20 minuts amb una barreja de 50% vinagre i aigua

  2. traiem la pell i les llavors del tomàquet i el tallem a daus petits

  3. Fem el mateix amb l'alvocat

  4. Piquem el salmó fresc

  5. En un bol mesclem el salmó, el tomàquet, l'alvocat i la ceba escorreguda

  6. Ho posem a punt de sal i hi barregem una mica de maionesa perquè ens ajudi a lligar-ho

  7. En un paper de forn hi estirem una capa de salmó fumat

  8. Ho farcim amb el tàrtar com si fèssim un canaló tradicional i emboliquem

  9. Tallem les puntes del caneló

  10. Emplantem el caneló i posem estètica el Caviaroli i els germinats

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Caneló de tàrtar de salmó aimar”