Arròs cremós de primavera
Ingredients
Elaboració
Tallem la ceba i el porro molt petits.
Comencem sofregint la ceba, al cap de un moment hi afegim el porro; ho coem a foc molt lent perquè suï però n agafi color.
Un cop el sofregit sigui cuit, hi afegim l’arròs; li donem un parell de voltes per tal d’escalfar-lo i el mullem amb el caldo bullint.
Remenem l’arròs sovint, afegint-hi caldo si és necessari ( recordem que l’arròs absorbeix la major part del caldo durant els primers 10 min de cocció )
Quan faci5 min que estigui coent, hi afegim els pèsols.
En el minut 10, hi afegim la mongeta tallada petita.
En el minut 15, hi afegim els espinacs
En el minut 17, parem el foc, lliguem l’arròs amb un bon raig d’oli d’oliva verge i ratllem el formatge.
Ho remenem bé i ho servim
Comentaris
No hi ha comentaris encara