Arròs cremós de primavera

23/03/2017
0 Comentaris
Arròs cremós de primaveraArròs cremós de primavera

Ingredients

  • 2
    cebes tendres
  • 1/2
    porro
  • 50 Grams
    de pèsols
  • 50 Grams
    de mongeta perona
  • 20 Grams
    d'espinacs
  • Caldo de pollastre
  • 350 Grams
    d'arròs carnaroli
  • oli d'oliva
  • Formatge curat del Serradet de Barneres
  • sal

Elaboració

  1. Tallem la ceba i el porro molt petits.

  2. Comencem sofregint la ceba, al cap de un moment hi afegim el porro; ho coem a foc molt lent perquè suï però n agafi color.

  3. Un cop el sofregit sigui cuit, hi afegim l’arròs; li donem un parell de voltes per tal d’escalfar-lo i el mullem amb el caldo bullint.

  4. Remenem l’arròs sovint, afegint-hi caldo si és necessari ( recordem que l’arròs absorbeix la major part del caldo durant els primers 10 min de cocció )

  5. Quan faci5 min que estigui coent, hi afegim els pèsols.

  6. En el minut 10, hi afegim la mongeta tallada petita.

  7. En el minut 15, hi afegim els espinacs

  8. En el minut 17, parem el foc, lliguem l’arròs amb un bon raig d’oli d’oliva verge i ratllem el formatge.

  9. Ho remenem bé i ho servim

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Arròs cremós de primavera”