Amanida de verat salat


Ingredients

  • 2
    verats
  • 750 Kilograms
    sal gruixuda
  • 150 Grams
    sucre
  • escarola
  • 2
    carxofes
  • 1
    albergínia
  • 1
    poma Royal Gala
  • Sèsam caramel.litzat
  • Oli d'oliva i sal

Elaboració

  1. Fem el verat a filets

  2. Retirem la pell transparent del verat.

  3. Barregem la sal gruixuda i el sucre.

  4. Cobrim per sobre i per sota el verat amb la mescla de sal i sucre.

  5. Deixem el verat el verat cobert durant 20-40 minuts

  6. Separem la part del llom i la ventresca del verat i en deixem les espines fora.

  7. Escalivem una albergínia, la triturem amb una mica d'oli i la posem a punt de sal

  8. Pelem les carxofes fins a deixar-ne el cor, les laminem i les coem al vapor

  9. Fem uns bastonets de poma

  10. Emplatem el verat en un lateral de plat.

  11. Hi posem un llit del puré d'albergínia i fem un "bouquet" d'escarola al damunt.

  12. Hi posem el sèsam i la poma de forma estètica.

  13. Ho amanim amb sal i oli

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Amanida de verat salat”