Amanida de guatlles escabetxades
Ingredients
Elaboració
Escalfem l’oli d’oliva amb els alls, el llorer, la farigola, el romaní, la sàlvia i les boles de pebre
Ho mantenim a 70º uns 10 min
tallem les guatlles a quarters i les salem.
Marquem les guatlles a foc alt .
Submergim les guatlles a l’oli i les confitem.
Quan les guatlles siguin toves, hi afegim un bon raig de vinagre de xerès, les deixem reposar 5 min i les retirem.
Colem l’oli i el deixem refredar.
Amb l’ou, muntem l’oli i el vinagre com si fos una maionesa. Si és necessari, hi afegim una mica d’aigua.
Ja podem muntar les amanides posant les guatlles en un lateral del plat, fem una llàgrima amb la maionesa d’escabetx i hi posem la barreja d’enciams.
Sobre l’enciam hi posem les verdures de l’escabetx, uns grills de taronja i les avellanes tallades petites.
Comentaris
No hi ha comentaris encara