Amanida de guatlles escabetxades

Amanida de guatlles escabetxadesAmanida de guatlles escabetxades
Raccions 4
Temps de preparació
30m

Ingredients

  • 3
    guatlles
  • 1
    ceba
  • 1
    pastanaga
  • 1/2
    porro
  • Llorer
  • Farigola
  • Romaní
  • Sàlvia
  • Alls
  • Boles de pebre
  • Vinagre de xerès
  • 1
    ou
  • Barreja d'enciams
  • 1
    Taronja
  • 40 Grams
    d'avellanes
  • Sal

Elaboració

  1. Escalfem l’oli d’oliva amb els alls, el llorer, la farigola, el romaní, la sàlvia i les boles de pebre

  2. Ho mantenim a 70º uns 10 min

  3. tallem les guatlles a quarters i les salem.

  4. Marquem les guatlles a foc alt .

  5. Submergim les guatlles a l’oli i les confitem.

  6. Quan les guatlles siguin toves, hi afegim un bon raig de vinagre de xerès, les deixem reposar 5 min i les retirem.

  7. Colem l’oli i el deixem refredar.

  8. Amb l’ou, muntem l’oli i el vinagre com si fos una maionesa. Si és necessari, hi afegim una mica d’aigua.

  9. Ja podem muntar les amanides posant les guatlles en un lateral del plat, fem una llàgrima amb la maionesa d’escabetx i hi posem la barreja d’enciams.

  10. Sobre l’enciam hi posem les verdures de l’escabetx, uns grills de taronja i les avellanes tallades petites.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Amanida de guatlles escabetxades”