Sèpia amb pèsols

sèpiasèpia

Ingredients

  • 4
    sèpies petites
  • 100 Grams
    pèsols
  • germinat de pèsol
  • 1
    sobre de tinta de sèpia
  • 1
    ceba
  • menta
  • oli d'oliva
  • sal

Elaboració

  1. Bullim els pèsols amb poca aigua i una mica de sal

  2. Triturem els pèsols i els passem per un colador fi

  3. Netegem la sèpia traient molt bé les pells transparents

  4. Marquem la sèpia fent talls en diagonal cap als dos costats sense tallar-la del tot

  5. Salem la sèpia

  6. envasem la sèpia al buit

  7. Coem la sèpia 20 minuts a 55 graus

  8. Un cop cuita, la traiem del buit i la marquem en una paella a foc alt

  9. Ho emplatem posant una mica del puré de pèspl al fons de plat i repartim de forma estètica la tinta, els germinats de pèsols, la menta i unes rodelles de ceba tendra

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Sèpia amb pèsols”