Rovellons freds amb farigola

nov2012 040rnov2012 040r
Cuiner/a

         

 

 


Ingredients

  • 500 Grams
    rovellons petits
  • 50 Grams
    ceba de platillo
  • 25 Grams
    sucre
  • flor de farigola
  • grans d’all
  • oli de gira-sol
  • oli d’oliva 0’4
  • Sal
  • pebre
  • julivert picat
  • vinagre de xerès

Elaboració

  1. Netegeu els rovellons amb una mica d’aigua.
    En una cassola, poseu-hi una mica dels dos olis.
    Afegiu-hi la ceba, el sucre, els alls i una cullerada de flor de farigola.

  2. Deixeu enrossir una mica la ceba.
    Afegiu-hi els rovellons, poseu una mica de sal i pebre.
    Tapeu la cassola i baixeu el foc.
    Deixeu-los coure uns 40 minuts més o menys

  3. Passats aquests minuts afegiu-hi el julivert i un vas petit de vinagre.
    Deixeu reduir el vinagre uns 5 minuts.
    Ratifiqueu de sal i pebre i deixeu-los refredar unes hores a la nevera.
    Serviu-los freds.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Rovellons freds amb farigola”