Quiche de salmó i formatge

C360 2013-02-14-21-19-47C360 2013-02-14-21-19-47

 


Ingredients

  • massa brisa
  • 350 Grams
    salmó fresc
  • 200 Grams
    salmó fumat
  • cl. llet
  • cl. nata
  • ous + 2 rovells
  • 180 Grams
    formatge de cabra
  • Sal, pebre i estragó

Elaboració

  1. Desenrotllem la massa, la posem en un motlle i la punxem amb una forquilla

  2. Posem el salmó fresc a la llet fresa i ho fem coure uns minuts

  3. Tallem el salmó fumat a trossets

  4. Esmicolem el salmó fresc i cuit i el barregem amb el fumat

  5. Posem el salmó damunt la massa

  6. Batem els ous i els rovells juntament amb 5cl de la llet de coure el salmó, la nata, l’estragó i el pebre

  7. Aboquem amb cura damunt del salmó i hi posem el formatge a bocins per damunt

  8. Posem a coure al forn a 180º durant uns 35 minuts

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Quiche de salmó i formatge”