Mousse de tonyina amb anxoves

IMAG3471 (816 x 460)IMAG3471 (816 x 460)

 

Ingredients

  • 150 Grams
    tonyina clara en oli d’oliva
  • filets d’anxova
  • 100 Grams
    mongetes cuites
  • Cullerades sopera
    caviar d'arengada
  • 500 Grams
    crema de llet (35% de matèria grassa)
  • Cibulet
  • Barretes de pa de pipes o cereals

Elaboració

  1. Traieu la pell a les mongetes del ganxet, amb els dits o amb un passapuré. Aquesta fibra és insoluble i afectaria negativament la textura de la mousse, que mai no quedaria ferma.

  2. Mescleu la polpa de les mongetes amb la tonyina ben eixuta del seu oli al got per triturar del robot de cuina. Tritureu-ho fins a obtenir una pasta de textura molt ferma, gairebé de puré. Si cal afegiu-hi més brou, ja que depèn de cada tipus de mongeta.
    Munteu la crema de llet batent-la amb força, ben freda, dins d’un bol completament sec. Afegiu-la a la massa i remeneu-ho amb una espàtula. Si la bateu a dins del robot amb els primers ingredients la nata es pot tallar fàcilment.

  3. Talleu les anxoves a daus. Afegiu-les a la mousse, i després incorporeu-hi el cibulet ben picat. Passeu la mousse en un bol i conserveu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

  4. Poseu-les totes en un bol amb els bastonets de pa.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Mousse de tonyina amb anxoves”