Hamburguesa de llenties amb salsa de iogurt

hamburguesahamburguesa
Cuiner/a

Ingredients

  • 100 Grams
    llenties cuites
  • ceba petita
  • gra d'all
  • 2
    cullerades de farina de galeta
  • raig de llet
  • cullerada de comí en pols
  • cullerada de gingebre en pols
  • Sal
  • oli d'oliva
  • pebrot verd i vermell
  • iogurt grec
  • 5 Mililitres
    d'oli d'oliva
  • Sal
  • pebre

Elaboració

  1. Piqueu la ceba i l'all juntament amb les llenties cuites amb la picadora

  2. Afegiu-hi el comí i el gingebre i saleu-ho al gust

  3. Incorporeu-hi la llet i la farina de galeta i pasteu-ho fins que els ingredients quedin barrejats

  4. Formeu l'hamburguesa i reserveu-la a la nevera fins al moment de coure-la. En una paella, poseu un raig d'oli i deixeu-ho escalfar

  5. Quan estigui calent, poseu-hi l'hamburguesa i coeu-la a foc viu, volta i volta

  6. Per fer la salsa de iogurt, bateu el iogurt amb l'oli, la sal i el pebre, i porteu-la a part

  7. A la feina, escalfeu l'hamburguesa i acompanyeu-la de la salsa de iogurt i d’unes verdures saltades

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Hamburguesa de llenties amb salsa de iogurt”