Hamburguesa coulant amb bacó i ceba
Ingredients
Elaboració
Coem el bacó en una paella fins que sigui ben ros.
El retirem, i en la mateixa paella hi coem la ceba tallada petita a foc lent fins que ens quedi daurada. En aquest moment hi afegim el brandi, el bacó i la crema de llet.
Fem arrencar el bull, triturem i posem a punt de sal.
Ho espessim amb Maizena ( prèviament dissolta en aigua freda).
Afegim les fulles de gelatina i ho posem a la nevera en un recipient amb la forma desitjada. Un cop gelificat ho tallem amb l’ajuda d’un talla pastes.
Per l’hamburguesa:
-Barregem la carn picada amb la sal, el pebre i l’ou fins aconseguir una massa homogènia.
-Dividim la massa en 16 parts.
-Aplanem 8 trossos de la massa i posem un disc de la gelatina de bacó al mig i tapem amb els 8 trossos que ens queden.
-Coem a la planxa al punt desitjat.
Comentaris
No hi ha comentaris encara