Hamburguesa coulant amb bacó i ceba

hamburgueseshamburgueses
Categoria
Raccions 8

Ingredients

  • 1 Kilograms
    carn picada de porc
  • 13 Grams
    sal
  • 3 Grams
    pebre negre
  • ou
  • 130 Grams
    bacó
  • ceba de Figueres
  • 300 Grams
    crema de llet
  • Brandy
  • fulles de gelatina
  • "Maizena"

Elaboració

  1. Coem el bacó en una paella fins que sigui ben ros.

  2. El retirem, i en la mateixa paella hi coem la ceba tallada petita a foc lent fins que ens quedi daurada. En aquest moment hi afegim el brandi, el bacó i la crema de llet.

  3. Fem arrencar el bull, triturem i posem a punt de sal.

  4. Ho espessim amb Maizena ( prèviament dissolta en aigua freda).

  5. Afegim les fulles de gelatina i ho posem a la nevera en un recipient amb la forma desitjada. Un cop gelificat ho tallem amb l’ajuda d’un talla pastes.

  6. Per l’hamburguesa:
    -Barregem la carn picada amb la sal, el pebre i l’ou fins aconseguir una massa homogènia.
    -Dividim la massa en 16 parts.
    -Aplanem 8 trossos de la massa i posem un disc de la gelatina de bacó al mig i tapem amb els 8 trossos que ens queden.
    -Coem a la planxa al punt desitjat.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Hamburguesa coulant amb bacó i ceba”