Coca de verdures, botifarra i formatge

dsc_0181dsc_0181
Cuiner/a
Categoria

    

Ingredients

  • 400 Grams
    pasta de full
  • cebes tendres
  • carxofes
  • branca de julivert
  • pebrot verd
  • dl d’oli d’oliva extra verge
  • 400 Grams
    botifarra de fetge
  • 300 Grams
    formatge URGÈLIA
  • 200 Grams
    micromesclum o ruca
  • pinyons torrats
  • 30 Grams
    panses de Corint
  • 30 Grams
    nous
  • pebrot vermell
  • 30 Grams
    d’avellanes torrades i pelades
  • Sal gruixuda en escates

Elaboració

  1. Talleu 4 rectangles de pasta de full. Punxeu la part central dels rectangles deixant un cm i poseu-los a coure a 180 ºC

  2. Peleu la ceba i talleu-la a tires. Peleu les carxofes i talleu el cor a làmines fines i reserveu-les en un recipient amb aigua i unes fulles de julivert. Renteu els pebrots i talleu-los a tires llargues

  3. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli. Quan sigui calent, tireu-hi la ceba i saltegeu-la un minut. Tot seguit, incorporeu la carxofa, i mig minut més tard els dos pebrots. Ha de ser una samfaina molt ràpida i les verdures han de quedar cruetes, perquè s’acabaran de fer durant la cocció de la coca. Poseu a punt de sal i deixeu refredar

  4. Poseu les verdures ben escampades al damunt de la pasta de full. Al damunt, poseu-hi els daus de botifarra de fetge, el formatge a tires i poseu a coure al forn uns 4 o 5 minuts

  5. Talleu irregularment les avellanes, les nous i els pinyons i barregeu-ho amb les panses i l’oli

  6. Munteu una amanida ben ufanosa amb els diferents enciams, poseu la coca al costat i amaniu amb l’oli i un pols de sal gruixuda en encates

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Coca de verdures, botifarra i formatge”