Coca de verdures, botifarra i formatge
Ingredients
Elaboració
Talleu 4 rectangles de pasta de full. Punxeu la part central dels rectangles deixant un cm i poseu-los a coure a 180 ºC
Peleu la ceba i talleu-la a tires. Peleu les carxofes i talleu el cor a làmines fines i reserveu-les en un recipient amb aigua i unes fulles de julivert. Renteu els pebrots i talleu-los a tires llargues
Poseu una paella al foc amb un raig d’oli. Quan sigui calent, tireu-hi la ceba i saltegeu-la un minut. Tot seguit, incorporeu la carxofa, i mig minut més tard els dos pebrots. Ha de ser una samfaina molt ràpida i les verdures han de quedar cruetes, perquè s’acabaran de fer durant la cocció de la coca. Poseu a punt de sal i deixeu refredar
Poseu les verdures ben escampades al damunt de la pasta de full. Al damunt, poseu-hi els daus de botifarra de fetge, el formatge a tires i poseu a coure al forn uns 4 o 5 minuts
Talleu irregularment les avellanes, les nous i els pinyons i barregeu-ho amb les panses i l’oli
Munteu una amanida ben ufanosa amb els diferents enciams, poseu la coca al costat i amaniu amb l’oli i un pols de sal gruixuda en encates
Comentaris
No hi ha comentaris encara