BURGUER DE TOFU, QUINOA I VERDURETES AL CURRY
Ingredients
Elaboració
Una recepta súper saludable i gustosa!
Renta la quinoa per eliminar les possibles toxines que pugui tenir i posa-la en un cassó amb 100ml d’aigua ( el doble d’aigua que de quinoa) i deixa-ho coure durant 10 minuts. Passat aquest temps, retira-la del foc, cola-la, passa-la per aigua freda i reserva-la en un bol
A continuació, esmicola el tofu amb una forquilla fins que no en quedin bocins grossos i reserva-la
Tot seguit, sofregeix el porro, tallat molt petit, en una paella amb un rajolí d’oli, a foc lent. Quan estigui daurad, afegeix-hi els cors de carxofa tallats molt finets i els bolets trossejats i deixa-ho daurar tot junt a foc suau durant 15 min
Remenant-ho de tant en tant. Després posa-hi dues cullerades del tomàquet en conserva. Salpebra-ho, dóna-li un parell de voltes retira-ho del foc. Afegeix-ho al bol de la quinoa juntament amb el tofu esmicolat, el segó de civada, el curri, el comí la cúrcuma fresca. Barreja-ho tot bé
Quan la massa estigui ben barrejada, fes 8 mini hamburgueses amb les mans i fregeix-les en una paella amb una mica d’oli durant un parell de minuts per cada cara
Per fer la salsa de tomàquet, posa el tomàquet en conserva en una paella amb un rajolí d’oli, afegiu-hi la mel, remena-ho bé i deixa-ho coure durant un parell de minuts
Finalment, obre els panets d’hamburguesa pel mig amb un ganivet i torra’ls una mica en una planxa
Per acabar, unta el formatge de cabra damunt de cada meitat de panet, col·loca-hi una mini hamburguesa, una mica de salsa de tomàquet, un polsim de sèsam negre i clava-hi un escuradents perquè no es desmunti
Comentaris
No hi ha comentaris encara