Bròquil amb cebes,algues i nous

Cuiner/a

 

 

 

 

Ingredients

  • bròquil tallat a floretes
  • cebes tallades a mitja lluna
  • 25 Grams
    d’alga espagueti de mar o arame
  • cullerada de vinagre de poma o d’arròs
  • cullerada de concentrat de poma
  • cullerada de salsa de soja
  • culleradeta de suc de gingebre fresc, ratllat i espremut
  • Julivert trinxat
  • grapat de nous
  • Oli d’oliva verge extra per saltar
  • Oli de sèsam premsat en fred per amanir

Elaboració

  1. Remulleu l’alga 10 minuts amb aigua que només en cobreixi el volum

  2. Salteu les cebes amb oli i una mica de sal, fins que comencin a enrossir-se

  3. Escorreu l’alga i afegiu-la a les cebes amb el vinagre i el concentrat de poma

  4. Remeneu-ho i deixeu-ho coure fins que s’hagi evaporat tot el líquid. Amaniu-ho amb salsa de soja i suc de gingebre

  5. Coeu el bròquil en aigua bullent amb una mica de sal, sense tapa, durant 5-7 minuts, que quedi cruixent. Escorreu-ho bé i barregeu-ho amb el saltat de cebes i algues

  6. Presenteu-ho amanit amb oli de sèsam, julivert picat i nous esmicolades

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Bròquil amb cebes,algues i nous”